Geen verontreinigd soepelschuim bij Partena Gezondheidshop

Donderdag 19 oktober 2017 — In de recente pers wordt gesproken over  verontreinigde grondstof voor soepelschuim dat onder andere wordt gebruikt in matrassen. Partena Gezondheidshop kan bevestigen dat geen enkel van hun producten geïmpacteerd is.    

GENT- De matrassen en kussens die verdeeld worden via Partena Gezondheidshop bevatten geen verontreinigde grondstoffen en zijn veilig voor verkoop. Partena onderzocht dit bij haar leveranciers Sanapur®, Tempur®, Sissel® en Invacare® naar aanleiding van de huidige berichten rond soepelschuim. Wie iets kocht tussen 25 augustus en 29 september 2017- de data van verontreiniging  die producent van soepelschuim BASF communiceert - kan op beide oren slapen. Ook de andere producten uit de shop zijn veilig.   

Om een mogelijke ongerustheid weg te nemen, zal Partena alle klanten die na 25 augustus 2017 een matras of kussen aankochten in de Gezondheidshop proactief op de hoogte brengen dat zij een veilig product kochten.

Klanten die met vragen zitten, kunnen daarvoor steeds terecht op  het nummer 09 269 32 70 of via mail naar info@partena-gezondheidshop.be